Vi får er IT-miljö att fungera.

Våra tjänster levereras från moderna datacenter i Sverige. Vårt team av specialister främsta uppgift är att se till att våra kunders IT-miljö fungerar och hitta nya innovativa lösningar. Leverans av våra tjänster sker med hög kvalitet och ett personligt engagemang där vårt team är ert team.

 
 
 

Att arbeta i molnet.

En molnbaserad severlösning ger er ett flexibelt arbetssätt där man inte är bunden till arbetsplatsen eller en VPN-uppkoppling. Istället för att arbeta i program installerade på en lokal dator eller någonstans i er verksamhets nätverk tillhandahålls programmen som en tjänst via Internet. Fördelarna är många, t.ex. att ni kan nå samma program och filer från vilken uppkopplad dator/enhet som helst, och er kostnad är endast för det ni förbrukar vilket kallas "Software as a Service" (SaaS).

 
 

Hitta flexibla alternativ för mjukvara och hårdvara.

En säker och pålitlig IT-analys är det bästa sättet att få ett bra beslutsunderlag där vår analys visar hur en verksamhets befintliga infrastruktur är utformad och påvisar potentiella förbättringsområden. Själva syftet med IT-analysen är att förebygga framtida problem, arbeta mer produktivt, säker data och få bättre ekonomi i IT-miljön.

 
 
 
 

Vi är med dig hela vägen.


IT-analys.

Tillsammans analyserar vi hur er IT-miljö är utformad, vilka behov er verksamhet har och vilka potentiella förbättringsområden som finns.

Stöd.

Flexibla ­alternativ för alla scenarier. Vi hjälper er att säkerställa nätverkets tjänstekvalitet, tillgänglighet, flexibilitet och framför allt säkerhet där alla våra tjänster levereras från datacenter i Sverige.

 

Säkerhet och övervakning.

Våra säkerhetstjänster gäller främst kameraövervakning där vårt fokus ligger på att leverera framtidssäkra tjänster med innovativa lösningar. Passersystem, larm och brandskydd erbjuder vi tillsammans med våra partners.  I och med att säkerhetsbranschen också utvecklas precis som omvärlden krävs det nya förbättrande lösningar som erbjuder det bästa för dig som kund, både nu och i framtiden. När du ger oss förtroendet tar vi ansvar för införandet av din nya säkerhetslösning hela vägen från projektering till installation och programmering.

Fråga oss om säkerhetssystem och övervakning!

 

 

Exit Solution   Telefoni   IT   Dokumenthantering   Om oss   Kontakt