Vi levererar framtidens IT-lösningar.

Exit Solution jobbar med de tre F:en - Förstå, Förädla och Förvalta.

Kortfattat betyder det att vi hjälper våra kunder att se över sin verksamhet inom IT och tele genom att vi tillsammans analyserar och därefter ger förslag där det går att optimera med fokus på IT-lösningar för framtiden.

Eftersom hela vårt fokus är på att leverera IT-lösningar för framtiden har vi en portal där du enkelt kan se dina tjänster du har hos oss och vad det kostar samt har du adminrättigheter kan du enkelt ändra dina tjänster i realtid, allt ifrån ert VDC, backuper, lagring, licenser och så mycket mer! 

Våra tjänster levereras från moderna datacenter i Sverige. Vårt team av specialister främsta uppgift är att se till att våra kunders IT-miljö fungerar och hitta nya innovativa lösningar. Leverans av våra tjänster sker med hög kvalitet och ett personligt engagemang där vårt team är ert team.

 
 
 

Att arbeta i molnet.

En molnbaserad severlösning ger er ett flexibelt arbetssätt där man inte är bunden till arbetsplatsen eller en VPN-uppkoppling. Istället för att arbeta i program installerade på en lokal dator eller någonstans i er verksamhets IT nätverk tillhandahålls programmen som en tjänst via Internet. Fördelarna är många, t.ex. att ni kan nå samma program och filer från vilken uppkopplad dator/enhet som helst, och er kostnad är endast för det ni förbrukar vilket kallas "Software as a Service" (SaaS).

 
 

Hitta flexibla alternativ för mjukvara och hårdvara.

En säker och pålitlig IT-analys är det bästa sättet att få ett bra beslutsunderlag där vår analys visar hur en verksamhets befintliga infrastruktur är utformad och påvisar potentiella förbättringsområden. Själva syftet med IT-analysen är att förebygga framtida problem, arbeta mer produktivt, säker data och få bättre ekonomi i IT-miljön.

 
 
 

Appar, tjänster och säkerhet.

De tre vanligaste paketen för att säkerställa alla sorters arbete.

Exit Baspaket

Snabbt och enkelt får ni tillgång till alla era Office-produkter samt nödvändiga funktioner för en effektiv arbetsplats.Vi är med dig för att hjälpa dig att komma igång.

 • Microsoft 365
 • Azure AD
 • Support

Fr. 340 kr/månaden
Priset är beräknat per användare


Exit Standardpaket

Med vårt mest populära paket får ni en heltäckande och flexibel produkt för arbetsplatsen samt stöd vid distansarbete. Vi är med er hela vägen.

 • Exit Anywhere Service
 • Microsoft 365
 • Azure AD
 • Support

Fr. 740 kr/månaden

Priset är beräknat per användare

Exit Premiumpaket

När ni är många medarbetare och driver större organisationer där extra säkerhet är viktigt, är förmodligen denna lösning mest optimal och ett smart val. Vi är med er hela vägen.

 • Microsoft 365
 • Azure AD
 • Azure Published App
 • Microsoft Intune
 • Client Portal
 • Support

Fr. 980 kr/månaden
Priset är beräknat per användare

 

Vi är med dig hela vägen.


IT-analys.

Tillsammans analyserar vi hur er IT-miljö är utformad, vilka behov er verksamhet har och vilka potentiella förbättringsområden som finns.

Stöd.

Flexibla ­alternativ för alla scenarier. Vi hjälper er att säkerställa nätverkets tjänstekvalitet, tillgänglighet, flexibilitet och framför allt säkerhet där alla våra tjänster levereras från datacenter i Sverige.

 

Säkerhet och övervakning.

Våra säkerhetstjänster gäller främst kameraövervakning där vårt fokus ligger på att leverera framtidssäkra tjänster med innovativa lösningar. Passersystem, larm och brandskydd erbjuder vi tillsammans med våra partners.  I och med att säkerhetsbranschen också utvecklas precis som omvärlden krävs det nya förbättrande lösningar som erbjuder det bästa för dig som kund, både nu och i framtiden. När du ger oss förtroendet tar vi ansvar för införandet av din nya säkerhetslösning hela vägen från projektering till installation och programmering.

Fråga oss om säkerhetssystem och övervakning!

 

Partners.

 
 

 

Exit Solution   IT   Telefoni   Dokumenthantering   Om oss   Miljön   Kontakt