Er specialist på Telefoni och IT.

Vårt uppdrag till kunderna begränsas inte endast till att leverera mjukvara och hårdvara, de väljer oss som en rådgivande partner som skapar planerade IT-lösningar.

 
 

Våra tjänster:

 
 

Telefoni.


 

Allt inom den senaste telekommunikationen.

Det finns många lösningar att välja mellan. Tillexempel allt som rör hårdvara, det vill säga telefon, mobilabonnemang eller växeltjänster. Era behov avgör hur bästa telekommunikationen ska se ut och vi erbjuder lösningen med ett nära samarbete med de största operatörerna på marknaden.

 

IT.

 

Webbportal.

Webbportalen ”ditt molnbaserade skrivbord" tillgängligt 24/7, var du än är och från vilken enhet som helst. Det enda du behöver är användarnamn och lösenord. 2-Faktor Authensiering finns som tillval för säkrare data.

Server som tjänst.

En plattform med hög tillgänglighet och säkerhet där ditt företag kan placera applikationsservrar och onlinetjänster. Ni kan lägga till tjänster som ärendehantering, övervakning och utökad felavhjälpning.

Hosting.

Känner ni att ni inte har kapital eller kapacitet att hantera era egna dataservrar, då löser vi det åt er. Hos oss står de säkra i våra datacenter i Sverige, med skalskydd, redundant kylning och strömförsörjning.

 

Support.

Service och kvalitet är två ledord inom vår Support. Vi finns tillgängliga för att snabbt lösa de problem som uppstått. Tekniska problem, beställningar eller problem i Microsoft Office - då finns vi där som förstående problemlösare.

IT-specialister.

Med mer än 10 års erfarenhet kan våra konsulter hjälpa ditt företag med de utmaningar ni ställs inför. Det kan handla om moln-lösningar, upphandlingar eller projektledning – oavsett finns vi här för att guida och hjälpa er.

 

Kom igång redan idag.

Oavsett om du representerar en internationell koncern eller driver egen firma står vi till förfogande och hjälper till med nästa steg, -att integrera kommunikationsteknik up-to-date i er verksamhet.  Exit Solution i Sverige AB är granskad och certifierad av kvalitetpartner för trygga affärsrelationer.


 

Exit Solution   Telefoni   IT   Dokumenthantering   Om oss   Miljön   Kontakt