Viktigt med en stabil telefonilösning
Dra nytta av vår erfarenhet och kunskap! Genom åren har vi träffat och hjälpt ca.2000 företag. Vi vet att många av Sveriges företag inte fungerar om de inte har en stabil telefonilösning. Det är 3 aspekter som är viktiga vad gäller företagens telefoni idag:

1. Det måste fungera
2. Det måste vara enkelt
3. Det måste vara rimliga kostnader

Vår erfarenhet och kompetens om marknadens utbud i kombination med vår service och support gör oss till en självklar samarbetspartner. Tillsammans gör vi en behovsanalys för att optimera tjänster och kostnader så att de stämmer överens med era behov och önskemål!
 
Telefoni som tjänst!
Hyra funktionalitet - kostnadseffektivt!
Den mest kostnadseffektiva lösningen idag för företag är att hyra funktionalitet, "telefoni som tjänst" helt enkelt.

En av våra viktigaste uppgifter är att hjälpa företag att slippa investera dyra pengar i växlar som blir föråldrade och slängs på våra återvinningsstationer runt om i landet. Allt fler av Sveriges företagare har insett detta och hyr istället funktionalitet i en stor gemensam växelplattform där uppgraderingar ingår. Att ta del av ny teknik utan medföljande kostnader är inte svårt att motivera. Då telefonin fått en allt mer central roll i alla företags verksamheter är det viktigt att ha ”råd” att ligga i framkant och ha en effektiv organisation.
Klarar du att skicka ett SMS idag klarar du också att koppla ett samtal till en kollega.
Vi rekommenderar: En molnplacerad växellösning.
Växeln är byggd på en beprövad plattform som är känd för sitt
användarvänliga gränssnitt! Lita på vår kompetens och låt oss vara ditt bollplank!
Samarbetspartners
Nedan följer vår leverantörsportfölj som den ser ut idag. Då vår bransch är i ständig förändring och likaså utbudet av tjänster är våra krav höga på den enskilda leverantören. Vi vill därför att våra samarbetspartners ska vara marknadsledande på 1-2 av 3 punkter vi nämner nedan då vi vet att det är det som krävs för att kunna säkerställa en långvarig relation till dig som kund:

• Bäst täckning
• Bäst funktionalitet
• Bäst pris