Långsiktiga affärsrelationer
Exit Solution i Sverige AB startades i september 2009.
Vi erbjuder företag helhetslösningar inom telekommunika- tion. Våra kontor finns belägna  i Göteborg och Stockholm, dock har vi en stor geografisk spridning på våra kunder. Vi arbetar med långsiktiga affärsrelationer då vi tillgodoser att våra kunder trivs med de tjänster och produkter som vi erbjuder.

Vi vet hur viktigt det är att Sveriges företagare har en fungerande kommunikationslösning. Vi presenterar alltid lösningar vi själva skulle välja baserat på vår erfarenhet och kompetens. Vår filosofi är att åstadkomma en lösning som är nutidsanpassad men som också har flexibla möjligheter till uppgradering när behoven förändras. Vår strävan mot att möta kundens önskningar och krav gör att vi är ett företag i ständig utveckling.
 
Vi är certifierad Kvalitetspartner
Kvalitetspartner finns till för att hjälpa alla till trygga affärsrelationer! Kvalitetspartner granskar och samlar seriösa företag på en och samma plats, så att privatpersoner och företagare enkelt kan hitta pålitliga och välmående företag att göra affärer med. Kvalitetspartners guldsigill är en stark trygghetssymbol med hög kännedom som gör företaget till en attraktiv partner för såväl kunder som leverantörer.
Du kan läsa mer på kvalitetspartners egna hemsida: https://www.kvalitetspartner.se/
 

Företagskund hos Exit

Som företagskund hos Exit får Ni alltid en personlig säljare. Säljaren lär känna ert företag samt era behov.
Vår kundtjänst sköter den dagliga hanteringen gällande er telekomm- unikation. De står redo att ta emot dina beställningar och svara på frågor som dyker upp kring det dagliga användandet. Det finns inga dumma frågor! Vår servicenivå är i toppklass och det är en trygghet för dig som kund.

Vi är bara ett samtal eller ett mail bort!
Telefon Göteborg: 031- 389 80 00
Telefon Stockholm: 08- 120 50 700
mail: info@exitsolution.se

Rätt val av mobil

Efter att ha jobbat många år med att sälja Telecom lösningar och mobiltelefoner, smartphones och surfplattor så har vi förstått hur viktigt det är att företagare har en produkt som fyller sitt unika behov, rätt mobil till rätt person. Produktutbudet är stort och i ständig förändring. Vi på Exit finns alltid bara ett samtal bort och kan guida våra kunder genom djungeln mot rätt val av mobiltelefon.

Vid beställning levereras er nya produkt inom 1-2 arbetsdagar, förutsatt att produkten finns i lager.

Effektivisering

Idag är det många företag som har ”kontoret på fickan”. Att alltid vara tillgänglig via mail i mobilen samt växelfunktionalitet i mobiltelefonen är idag en självklarhet. Detta ställer krav på kompetens hos oss som arbetar på Exit genom att även vara ert bollplank. Vi ger helt enkelt goda råd och hög support vad det gäller val av telefoni som tjänst, val av mobiltelefoner och tillbehör.

Genom vår kunskap hjälper vi till att effektivisera våra kunders verksamheter så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Exit stödjer:
Medlemmar i: